Kepez'de Yörükler gecesi

KEPEZ Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Yörükler hemşehri gecesi düzenlendi.

16 Haziran 2016 Perşembe 12:07
Kepez'de Yörükler gecesi
 Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı yanındaki Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen hemşeri geceleri devam ediyor. Antalya Yörükler Dayanışma ve Yaşatma Derneği işbirliğiyle gerçekleşen gecede sevilen sanatçı Başkal ve orkestrası sahneye çıktı. İlahi, semah ve türkülerin söylendiği akşamda sanatçının şarkılarına yöresel halk oyunları ekibi ve semazen gösterileri sahnede eşlik etti. 



Vatandaşlardan yoğun ilgi gören hemşehri gecesinde Yörük kültürüne ait yöresel türküler seslendirilirken, Ramazan sevincini yaşayan Kepezliler de Başkal ve orkestrasının performansını ilgiyle takip etti. Yoğun programından dolayı etkinliğe katılamayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hemşehri derneklerine ve Yörük kültürüne her zaman destek verdiğinin mesajını iletti.



Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, program bitiminde, Yörükler Dayanışma ve Yaşatma Derneği Başkanı Abdullah Duman'a ve sanatçı Başkal'a çiçek takdim ederek, teşekkür etti.

Son Güncelleme: 16.06.2016 12:08
Anahtar Kelimeler:
Antalya Kepez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.