Kepez'de yaz spor okulu başlıyor

KEPEZ Belediyesi, çocuklar için 9 branşta yaz spor okulu açıyor. Yaz spor okulları kayıtları devam ederken, eğitimler 2 ay sürecek.

30 Haziran 2016 Perşembe 12:46
Kepez'de yaz spor okulu başlıyor
 Kepez Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği 7-16 yaş grubundaki çocuklara yönelik yaz spor okulu 15 Temmuz'da başlıyor. Amatör spora destek ve çocukların zihinsel, bedensel, sosyal ve kültürel gelişmesine katkıda bulunmak, sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amacıyla düzenlenen yaz spor okulu kayıtları devam ediyor.



Futbol, basketbol, voleybol, tenis, güreş, tekvando, yüzme, su topu ve izcilik olmak üzere toplam 9 branşta eğitim verilecek yaz spor okullarına kayıt yaptırmak isteyenler, Kepez Belediyesi Spor Kompleksi'ne müracaat edebilir.



Alanında uzman, deneyimli ve ödüllü antrenörlerin görev yapacağı spor okullarında başarılı olan öğrenciler, Kepez Belediyesi Spor Kulübü altyapısına girme fırsatı yakalayıp, lisanslı sporcular haline getirilecek.

Son Güncelleme: 30.06.2016 12:47
Anahtar Kelimeler:
Antalya Kepez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.