Kepez’de off road buluşması

Kepez Belediyesi Dokuma Park heyecanlı yarışlara ev sahipliği yapıyor. Dün test sürüşleriyle başlayan ‘Off-Road Buluşması’, bugün Ödüllü Offroad ve Halk Katılımlı Parkur Turları ile devam ediyor.

05 Eylül 2021 Pazar 15:05
Kepez’de off road buluşması

Off-Road tutkunları DokumaPark’ta buluştu. Kepez Belediyesi ve Çeşitli Off-Road kulüplerinin katkılarıyla düzenlenen Off-Road Buluşması’ 4 Eylül Cumartesi günü ‘Pist Test Sürüşleri’ ile başladı. Heyecanın doruk noktaya ulaştığı test sürüşleri bugün, Ödüllü Offroad Oyunları ve Halk Katılımlı Parkur Turları ile sürüyor. Sabahın erken saatlerinde çok sayıda tutkunu bir araya getiren yarışlarda, Türkiye’nin çeşitli noktalarından bir çok pilot start aldı. Yarışlarda, araçlar belirlenen noktalardan geçerek etabı en az hatayla ve en kısa sürede tamamlamaya çalışacaklar. Zorlu mücadeleyi en az hatayla geçen pilotlara ödülleri, saat 18.00’da yapılacak ödül törenin de takdim edilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.