'Kepez Şehitlerini Anıyor'

​​​​ŞEHİT Jandarma Er Hakan Karakaya'nın anıldığı 'Kepez Şehitlerini Anıyor' programına katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bütün şehit anneleri bizim annelerimiz. Onlar bizim en değerli varlığımız" dedi.

19 Aralık 2019 Perşembe 11:15
'Kepez Şehitlerini Anıyor'

Kepez Belediyesi ve Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen gecede şehitler anıldı. Kepez ilçesinde şehitlerin adının verildiği 18 okul tarafından gerçekleştirilen programların ikincisinde, Şehit Jandarma Er Hakan Karakaya anıldı. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen program, Şehit Jandarma Er Hakan Karakaya İlkokulu'nun öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlandı.
'Kepez Şehitlerini Anıyor' adıyla düzenlenen anma programına Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Garnizon Komutanı Piyade Albay Tuncay Polat, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Solak, Şehit ve Gazi Aileleri ve Malulleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Cengiz Nizam, şehidin annesi Fatma Karakaya ile okulun öğretmen ve öğrencileri katıldı.

'ŞEHİT ANNELERİ BİZİM ANNELERİMİZ'
Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaptığı konuşmada, "Bütün şehit anneleri bizim annelerimiz. Onlar bizim en değerli varlığımız. Allah vatanımızı, milletimizi, devletimizi ilelebet payidar eylesin. Ay yıldızlı al bayrağımız göklerden inmesin, Ezan-ı Muhammed-i dinmesin, vatanımız bölünmesin, şehitlerimizin hatırası ebediyen kalplerimizde yaşasın" dedi. Program Şehit Jandarma Er Hakan Karakaya'nın annesi Fatma Karakaya ve etkinliğin hazırlayanlara çiçek takdimi ile sona erdi.

Son Güncelleme: 19.12.2019 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.