Kepez Kitap Fuarı'na rekor ziyaretçi

 KEPEZ Belediyesi'nin bu yıl 2'ncisini düzenlediği Kepez Kitap Fuarı, 10 günde 400 bin kitapseveri ağırladı.

19 Mart 2019 Salı 14:39
Kepez Kitap Fuarı'na rekor ziyaretçi

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap Fuarı, sona erdi. Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde 8- 17 Mart tarihleri arasında bu yıl çevreci teması ve sosyal proje ağırlıklı düzenlenen 2. Kepez Kitap Fuarı, 10 günde 400 bin ziyaretçiyi ağırladı. Geçen yıl 'Mimar Sinan' teması ile ilki düzenlenen Kitap Fuarı'nı 380 bin kişi ziyaret etmişti. Kepez Belediyesi, fuardan 50 liralık kitap alan her okuyucu adına bir portakal fidanı dikerek portakal bahçesi oluşturacak. Kepez Belediyesi, bir köy okuluna da kütüphane kuracak.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yayınevleri ve yazarlara katılımlarından, ziyaretçilere de fuara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Okumanın yaşının olmadığını belirten Başkan Tütüncü, bu fuarda 7'den 70'e her yaştan okuyucuyu görebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Kepez Kitap Fuarı, gelecek yıllarda daha da büyüyerek yoluna devam edecek" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.