Kepez Kitap Fuarı başlıyor

KEPEZ Belediyesi'nin bu yıl 2'ncisini düzenleyeceği Kepez Kitap Fuarı, 8 Mart Cuma günü kapılarını açıyor.

05 Mart 2019 Salı 16:41
Kepez Kitap Fuarı başlıyor

Kepez Belediyesi tarafından 2'ncisi düzenlenen Kepez Kitap Fuarı, 8 Mart Cuma saat 11.00'de Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde açılacak. Resmi açılışı saat 14.30'da yapılacak fuara bu yıl 251 yayınevi ve 150 yazar katılacak. Fuar kapsamında 40 söyleşi yer alacak. Canan Tan, Müfit Can Saçıntı, Yavuz Dizdar, Ayşe Kulin, İclal Aydın, Hakan Mengüç, Kürşat Başar, Mesut Yar, Engin Akyürek, Fatih Çıtlak, Aşkım Kapışmak, Erhan Çevik, Serdar Tuncer, Ahmet Ümit, Feridun Kunak, Kahraman Tazeoğlu gibi daha birçok yazar ve sanatçı hayranları ile bulaşacak.

Fuardan kitap alan kitapseverler adına Kepez Belediyesi 1 portakal fidanı dikerek, portakal bahçesi oluşturacak. Sosyal sorumluluk projelerinin de yer alacağı kitap fuarı ile köy okulları kütüphanelere kavuşacak, gönüllüler görme engelliler için kitap seslendirmesi yapacak. Seslendirmesi yapılan kitaplar yüzlerce görme engelliyi kitapların dünyası ile buluşturacak. Kitap fuarı, 17 Mart'a kadar 09.00- 19.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.