Kepez'e beş yıldızlı konuk evi

 KEPEZ Belediyesi, Antalya hastanelerinde şifa arayanların refakatçilerine 5 yıldızlı otel konforunda hizmet sunacak Hasta Yakınları Konukevi'nin çalışmalarını sürdürüyor.

27 Kasım 2017 Pazartesi 11:44
Kepez'e beş yıldızlı konuk evi

Kepez Belediyesi'nin Antalya'ya tedavi amaçlı gelen hastalara refakat edecek hasta yakınlarına ücretsiz hizmet sunacak Hasta Yakınları Konukevi'nin üçüncü katı tamamlandı. Ahatlı Mahallesi'nde 4100 metrekare inşaat alanına inşa edilen hizmet binasında, 30 oda, bahçe, 3 asansör ve restoran yer alacak. Kent merkezi dışından gelenlerin 15 gün süreyle kahvaltı ve akşam yemeği dahil ücretsiz olarak yararlanabileceği konukevi, aynı anda 80 kişiye hizmet verecek. Antalya'ya şifa talebiyle gelen vatandaşların konaklayacak yerleri olmadığını gördüklerini belirten Başkan Tütüncü, bölgenin birçok yerine hizmet veren Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne yakın bir yerde bu hizmeti verme kararı aldıklarını belirtti.

HASTA YAKINLARINA KONAKLAMA YERİ

Hastanenin otoparkında, arabaların içinde, hastane bahçesinde yaşamak zorunda olanlara hızlı bir konaklama yeri kazandırmak amacıyla, Kültür Mahallesi'nde bir bina kiralama yoluna gittiklerini anlatan Tütüncü, "Bu bina 32 yataklı ve 7 yıldır hizmet veriyor. Hasta yakınlarını 15 gün süreyle kahvaltı ve akşam yemeği dahil ücretsiz olarak misafir ediyoruz" dedi. Başkan Tütüncü, kiralık binadaki 32 kişilik kapasitenin yeni bina ile 80 kişiye çıkacağına işaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.