Kepez'den Mehmet Akif'e iki yeni park

 KEPEZ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde iki yeni semt parkını daha hizmete kazandırıyor.

24 Kasım 2017 Cuma 11:37
Kepez'den Mehmet Akif'e iki yeni park

Kepez Belediyesi, nüfus yoğunluğunun fazla olduğu mahallelere daha fazla semt parkı inşa ediyor. Antalya'nın en fazla yeşil alan miktarına sahip Kepez'de bulunan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ne eş zamanlı iki semt parkı kazandırılıyor. 6705 ile 6716 sokaklar arasında bulunan alana yapılan park çalışmalarında sona gelinirken, 6700 ile 6706 sokaklar arasında yeni bir semt parkı inşaatına başlanıyor. 4 bin 250 metrekare alandan oluşan parkı, 1170 metrekare ile yapım çalışmaları henüz başlayan ikinci park projesi takip ediyor.


 

Mahalle ve çevresine yeni yaşam alanları kazandıracak her iki semt parkında da pergoleler, oturma grupları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve yeşil alanlar yer alıyor. Şehre yeni semt yaşam parkları kazandırarak ilçenin hem yaşam kalitesini hem de yeşil alan miktarını artırmayı amaçladıklarını ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni parklarla şehrin kalitesini artıracaklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.