Kepez Belediyesi bayram mesaisinde

KEPEZ Belediyesi Antalyalıların Ramazan Bayramını modern sokaklarında geçirebilmeleri için hafta sonlarında da mesaiye kalıyor.

28 Haziran 2016 Salı 11:57
Kepez Belediyesi bayram mesaisinde
 Antalyalıların modern yollara ve kaldırımlara sahip sokakları kullanarak bayramlaşma hedefi güden 180 kişilik fen işleri ekipleri, saat 22.00'ye kadar kaldırım, 24.00'e kadar da asfalt dökme işlemi yapıyor. İmar planlamalarının tamamlanmaya başlamasıyla altyapı eksikliklerinin giderilmesine başlandığı Altınova bölgesi, Kepez Belediyesi ekiplerinin en fazla yoğunlaştığı nokta oldu. Altınova'daki çeşitli mahallelerde, son 20 günde yaklaşık 4 bin metre uzunluğunda sıcak asfalt ile 5 bin metrekare kaldırım tamamlandı. Bayrama kadar dur durak bilmeden çalışacak ekipler, özellikle Sinan ile Orta mahallelerdeki sokakların düzenlenmesini hedefliyor.

Son Güncelleme: 28.06.2016 11:57
Anahtar Kelimeler:
Antalya Kepez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.