Kemer Plajlarına kameralı koruma

Kemer sahil şeridinde hizmet veren 20 işletmeye hırsızlık başta olmak üzere her türlü suçun önlenmesi ve suçluların tespit edilmesi için güvenlik kamerası sistemi takıldı.

15 Temmuz 2014 Salı 10:16
Kemer Plajlarına kameralı koruma
Antalya Valiliği, 30 Kasım 2012'de aldığı kararla gasp, hızsızlık ve cinayet gibi benzeri asayiş olaylarının önlenmesi amacıyla 40 metrekarenin üzerindeki kahvehane, oyun salonu, birahane, meyhane, gazino, disko, pavyon, hotel, motel, pansiyon ve dernek lokallerine güvenlik kamerası sistemi takılması kararı aldı. Konuyla ilgili kararın Kemer Kaymakamlığı'na bildirilmesinin ardından ilçede, sahildeki işletmelere kamera takılmaya başlandı.

KAMERA TAKMAYANA CEZA
Kaymakamlığın kararı işletmelere tebliğ etmesinden sonra Kemer sahilindeki 20 işletmeye güvenlik kamerası takıldı. Tatille gelen turistler sahil kenarında 7/24 güvenlik kamerası sistemiyle izlenecek. Tebliğe uymayan işletmeler hakkında cezai işlem uygulanacak. Yetkililer, güvenlik kamera sisteminin suçu önleme ve suçluları tespit etme konusunda kendilerine yardımcı olduğunu, sistemin işletmeler için gerekli olduğunu açıkladı. 

Son Güncelleme: 15.07.2014 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.