Kaymakamdan 93 yaşındaki gaziye ziyaret

KORKUTELİ Kaymakamı Ömer Çimşit, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla beraberindeki heyetle Çomaklı Mahallesi'nde ikamet eden Kore gazisi Süleyman Özbilgin'i (93) evinde ziyaret etti.

19 Eylül 2020 Cumartesi 16:24
Kaymakamdan 93 yaşındaki gaziye ziyaret

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Kaymakam Ömer Çimşit ve beraberindeki Garnizon Komutan vekili Personel Asteğmen Onur Alpaslan, Belediye Başkan vekili Ogün Taş, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Vedat Kılınç, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Özvatan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Saliha Şahintürk; Çomaklı Mahallesi'nde ikamet eden Kore gazisi Süleyman Özbilgin'i evinde ziyaret etti. Ziyaret esnasında Kore gazisi Süleyman Özbilgin, anılarını duygulanarak anlattı ve arşivinde sakladığı askerlik fotoğraflarını paylaştı.

Ziyarette Kore gazisi Süleyman Özbilgin'e sağlık durumunu soran Kaymakam Ömer Çimşit, Gaziler Günü'nü kutladı. Özbilgin, "Kaymakamımız, komutanlarımız, başkanımız ziyaretime gelmiş. Askerlerimiz yanımızda. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Korkuteli Kaymakamımız Ömer Çimşit ve herkese anlamlı ziyaret için teşekkür ederim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.