Kaymakam Tanrıkulu: Öğretmen öğrenci ilişkisi renklendi

Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Fatih Projesi ile öğretmen ve öğrenciler arasındaki iletişimin renklendiğini söyledi.

05 Mart 2015 Perşembe 12:34
Kaymakam Tanrıkulu: Öğretmen öğrenci ilişkisi renklendi
Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz ile birlikte Fatma Mehmet Cadıl Fen Lisesi'nde Fatih Projesi'ni inceledi. Okul Müdürü Durmuş Özokudan'dan sınıflardaki akıllı tahtalar hakkında bilgi alan Kaymakam Tanrıkulu, projeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Okul Müdürü Durmuş Özokudan, öğrencilerin projeyi çok beğendiklerini belirtirken, ders anlatım tekniklerinin görsel olarak verilmesinin derse çok büyük katkı sağladığını aktardı.

Fatih Projesi ile öğretmen ve öğrenciler arasındaki iletişimin renklendiğini söyleyen Kaymakam Tanrıkulu, "Çocuklarımız projeden duydukları mutluluğu ifade ediyor. Gördüm ki öğretmen, öğrenci iletişiminde araya elektronik cihazların girmiş olması ciddi bir sıkıntı yaratmamış, tam tersine öğretmen ve öğrencilerimiz arasındaki iletişim biraz daha canlanmış, renklenmiş. 17 il ve 52 pilot okulda uygulanan projeyle okullarda verilen eğitim kalitesinin arttırılması, genç kuşağın teknolojiyle daha uyumlu bir şekilde kendilerini geliştirebilmesi amaçlanıyor. Öğrencilerin kitap taşıma zorunluluğunu ortadan kaldıran proje, bilgiye daha çabuk ulaşılmasını sağlıyor" dedi.

Kaymakam Tanrıkulu, "Çocuklarımız geleceğimizin teminatlarıdır. Hiçbir başarıyı yeterli görmüyoruz. Çocuklarımızın daha çok başarılı olmaları için elimizden gelen çabayı serf etmek zorundayız. Okulumuzu idarecisi, öğrencisi ve velileri ile bir bütün olarak düşünüyorum ve bunların hepsinin sıkı bir iletişim halinde olması gerektiğine inanıyorum" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 05.03.2015 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.