Kaymakam Ergün: Aksu Vefa hazır

Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, "Vefa Sosyal Destek görevlileri, tam kapanma döneminde de aktif görev alacak. Aksu olarak tam kapanma dönemine hazırız” dedi.

03 Mayıs 2021 Pazartesi 11:39
Kaymakam Ergün:  Aksu Vefa hazır

Çalışmalar genelge doğrultusunda

Kovid-19 salgını kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarında vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan Aksu Vefa Sosyal Destek Grubu,  17 gün sürecek "tam kapanma" sürecinde 40 ekiple hizmet vermeye devam edecek. Talepler için 112, 155 ve 156 numaralı telefonlar üzerinde ulaşılabilecek olan VEFA destek Grubu’na, ayrıca bilgi amaçlıda aranılabileceği ve ilgili birimler tarafından gerekli bilgilendirmenin yapılabileceği ifade edildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda çalışmalara devam edildiğinin altını çizerek, oluşturduğumuz ekiplerimizle 7/24 hizmet vermeye hazırız” dedi.

Sağlıklı ve doğru bilgi için

Geçen yıl Mart Ayı’nda salgının ülkemizde baş göstermesiyle beraber, İl ve ilçelerde mülki amirliklerin bünyesinde Vefa Destek Gruplarının kurulduğunu ifade eden Kaymakam Aydın Ergün, “Aksu’da o günden bugüne kısıtlama ve salgının seyrine göre ekipler oluşturduk ve çalışmalara aralıksız devam ettik. Bu son kısıtlamayla da bütün birimlerimizi toplayarak olağanüstü bir toplantı düzenledik. Ve yol haritası ortaya çıkardık. Ekiplerimiz vatandaşlarımıza haftanın yedi günü 24 saat hizmet verecek. Vatandaşlarımız sağlıklı ve doğru bilgi için ilgili birimlerimizi arayabilir” diye konuştu. 

Her hangi bir sıkıntı yok

Kısıtlama sonuna kadar Aksu Vefa Sosyal Destek grubunun tam kadroyla hazır olduğuna da dikkat çeken Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, “Sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla 65 yaş ve üstü vatandaşların gereksinim duyduğu ihtiyaçları karşılamaya devam ediyoruz. Ekiplerimize ulaşan ihbarları değerlendirip, en kısa sürede vatandaşlarımızın ihtiyaçları giderilmektedir. İhtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı ulaştırıyoruz. İnsan kaynakları yönünde herhangi bir sıkıntımız yok. Duruma göre ekip sayımızı artırabiliriz. Gelecek talepler doğrultusunda hizmete hazırız” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Haber Merkezi

Son Güncelleme: 03.05.2021 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.