Kaymakam Altan: Serik'e 16 milyon liralık yatırım

SERİK Kaymakamı Rıfat Altan, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Antalya'ya gönderilen yatırımın 16 milyon lirasının Serik'e geldiğini söyledi.

25 Mayıs 2016 Çarşamba 10:42
Kaymakam Altan: Serik'e 16 milyon liralık yatırım
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Serik'te yaptırılacak okul yatırımları ve projelerle ilgili basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Kaymakam Rıfat Altan, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz ve ilgili kurum müdürleri katıldı. 



'ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA TEKRAR GİDECEĞİZ'



Toplantıda konuşan Kaymakam Rıfat Altan, "Heyet olarak Ankara'ya giderek Serik'in eğitimi için birlikte çalışmalar gerçekleştirdik. Antalya'ya 2016 yılında gelen yatırımın 16 milyonu Serik'e geldi. Önümüzdeki hafta tekrar heyet halinde Ankara'ya ziyarette bulunacağız. Yeni yatırımlar konusunda görüşmeler yapacağız. Spor Lisesi çok önemli. İnşallah Milli Eğitim Bakanlığı'na Spor Lisesi'nin yatırım programına alınması için uğraşacağız. Birlik beraberlik içerisinde ilçemize yatırımlar konusunda çalışacağız. Birlik olursak ilçemize yatırımları getiririz" dedi.



TEK SEFERDE ALINAN EN BÜYÜK YATIRIM



Toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, "İlçemize yapılacak olan eğitim yatırımıyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'na ziyarette bulunduk. 2016 yılında Antalya'ya 40 milyon 600 bin TL yatırım geldi. Bunun 16 milyon TL'si Serik'e geldi. Bu Serik'in eğitim alanında tek seferde aldığı en büyük yatırımdır" diye konuştu.



'GÖNLÜMDEN GEÇEN FAKÜLTE KAZANDIRMAK'



Belediye Başkanı Ramazan Çalık da şöyle dedi:



"İnsanlar bir araya geldiğinde, toplu hareket ettiği zaman başarı kendiliğinden geliyor. Ankara'ya gittiğimizde bu dört kişilik grup ile bakanlıkta herkes bize gıpta ile baktı. Bu ekip ruhuyla milli eğitimin genel anlamda problemlerini çözdük. Ufak tefek eksik var ama benim gönlümden geçen fakülte binası yerine hazırlayıp ilçemize bir fakülte kazandırmak. Yer konusunda çok sıkıntımız var. Yer bulursak hayırsever vatandaşlarımıza okul gibi yerler yaptırırız. Merkez yerimiz yok. Önümüzdeki hafta tekrar Ankara'ya gideceğiz."

Son Güncelleme: 25.05.2016 10:43
Anahtar Kelimeler:
Antalya Serik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.