Kayıp kadının cesedi denizde bulundu

ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde denizde kadın cesedi bulundu. Cesedin 4 gün önce Alanya'da kaybolan 53 yaşındaki Kiraz Kütük'e ait olduğu belirlendi.

18 Mayıs 2016 Çarşamba 10:57
Kayıp kadının cesedi denizde bulundu
Serik Emniyet Müdürlüğü'nü arayan bir kişi, Boğazkent Sahili'nde yaklaşık 800 metre açıkta bir kadının su yüzeyinde hareketsiz durduğu ihbarında bulundu. İhbar sonrası olay yerine gelen polis, Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan yardım istedi. Sahil Güvenlik Botu tarafından kadının cesedi kıyıya çıkarıldı. 



Alanya'daki birimlerle irtibata geçen polis, cesedin 4 gün önce kaybolan Kiraz Kütük'e ait olabileceği ihtimali üzerine, kadının yakınlarına haber verdi. Daha önce polis ve jandarmaya kayıp ihbarında bulunan yakınları olay yerine gelerek cesedin Kiraz Kütük'e ait olduğunu teşhis etti. Savcının incelemesinin ardından kadının cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Son Güncelleme: 18.05.2016 10:58
Anahtar Kelimeler:
Antalya Serik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.