Kayıp genci arama çalışmaları sürüyor

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Metacore Uluslararası Müzik Festivali'ne katılan ve önceki gün kaybolan Yıldırım Selim Özersinci'yi (29) arama çalışmaları sürüyor.

13 Haziran 2019 Perşembe 12:22
Kayıp genci arama çalışmaları sürüyor

Manavgat'ın Oymapınar Mahallesi'nde Oymapınar Barajı yakınlarındaki ormanlık alanda geçen çarşamba günü başlayan Metacore Festivali'nin organizasyonunda görevli Yıldırım Selim Özersinci, önceki gün sabah saatlerinde kamp alanından ormanın içine doğru giderek kayboldu. Uzun süre kendisinden haber alamayan arkadaşlarının haber vermesi üzerine jandarma ekipleri bölgede araştırma yaptı. Araştırmada, kayıp gencin elbiseleri baraj gölüne inen patika yolda bulundu. Dün Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri, AKUT, jandarma ve itfaiye ekiplerinin katılımıyla yapılan aramalardan sonuç alınamadı.



Bugün sabah erken saatlerde başlayan baraj gölündeki aramalara JAK Sualtı Arama Kurtarma Timi, Jandarma Asayiş Timi, İHH ve Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ekipleri de katıldı. 7 dalgıcın katıldığı aramalarda henüz bir sonuca ulaşılamazken, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğü ekiplerinden de destek istendiği belirtildi. Bölgedeki arama çalışmaları sürüyor.

ARAMA ÇALIŞMALARINA ARA VERİLDİ

Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen Metacore Uluslararası Müzik Festivali'ne katılan ve önceki gün kaybolan Yıldırım Selim Özersinci'yi arama çalışmalarının bugünkü bölümü tamamlandı. Aramalarda Özersinci'nin izine rastlanılamadı. Havanın kararmasıyla birlikte ara verilen çalışmalara yarın sabah Oymapınar Barajı’nda JAK Sualtı Arama Kurtarma Timi, Jandarma Asayiş Timi, İHH ve Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ekipleri tarafından devam edilecek.

Son Güncelleme: 13.06.2019 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.