Kaş'ta su kesintilerine jeneratörlü çözüm

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde yaz aylarında elektrik kesintilerine bağlı yaşanan su kesintilerini önlemek amacıyla bölgeye jeneratör gönderildi.

23 Haziran 2016 Perşembe 13:45
Kaş'ta su kesintilerine jeneratörlü çözüm
 Kaş'a bağlı Çayköy ve Ova mahallelerine Kınık bölgesindeki sulak alandan su sağlanıyor. İlçenin en büyük mahallelerinden Çayköy ve Ova'da özellikle yaz aylarında yaşanan elektrik kesintilerine bağlı olarak sık sık su kesintisi de yaşanıyor. Sorunun çözümü için başlatılan çalışma kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi bölgede kullanılmak üzere jeneratör gönderdi. Elektrik kesintilerinde devreye girecek jeneratör sayesinde su kesintilerinin önüne geçilmesi planlanıyor.



Antalya Büyükşehir Belediyesi Kaş Koordinatörü Mustafa Şalvarlı,"Jeneratörü teslim aldık. Kısa sürede Ova ve Çayköy mahallelerine su sağlayan depoya kurulacak. Vatandaşlarımız yılın 12 ayında su kesintisi yaşamayacak. Elektrik kesildiği an jeneratör otomatik olarak devreye girecek" dedi.

Son Güncelleme: 23.06.2016 13:46
Anahtar Kelimeler:
Antalya Kaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.