Kaş'ta her alanda kurs açılacak

Kaş Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Mustafa Öztürk, 2014- 2015 öğretim yılında her alanda kurs açmayı planladıklarını söyledi.

30 Ekim 2014 Perşembe 10:13
Kaş'ta her alanda kurs açılacak
Kaş HEM Müdürlüğü'nün başarısının artarak devam ettiğini belirten HEM Müdürü Mustafa Öztürk, özellikle AB projelerindeki başarıların ve projelere katılımların süreceğini aktardı. 'Yeni Kaşlılar Türkçe Öğreniyor' projesiyle AB Bakanlığı'nın Avrupa Dil Ödülü'nü aldıklarını kaydeden HEM Müdürü Öztürk, "2013- 2014 öğretim yılında Toplam Kalite Yönetimi En İyi Ekip Kategorisinde teşvik ödülü alan tek kurum olduk. 2 tane AB projesi gerçekleştirdik. Halk oyunları sahneleme dalında Türkiye üçüncüsü olduk. Ayrıca halk oyunları müzik özel ödülünü aldık" dedi.

'TALEBE GÖRE KURS AÇILABİLİR'
Yeni dönemde, okuma yazma, yabancı diller, müzik, gösteri sanatları, el sanatları, bilişim teknolojileri, muhasebe, finansman, hayvan yetiştiriciliği, sanat- tasarım, kişisel gelişim ve eğitim, büro yönetimi ve sekreterlik, konaklama ve seyahat hizmetleri, pazarlama ve perakende, ormancılık, itfaiyecilik ve yangın hizmetleri, yiyecek içecek hizmetleri, bahçecilik ile çocuk bakımı ve gelişimi konularında kurslar açacaklarını vurgulayan HEM Müdürü Öztürk, halktan gelecek istek ve ihtiyaçlar doğrultusunda da kurs açabileceklerini belirtti.
 

Son Güncelleme: 30.10.2014 10:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.