Kaş'ta turizm işletmeleri tek çatıda

KAŞ Kaymakamlığı ile Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) işbirliğiyle gerçekleştirilecek 'Batı Antalya Turizm Destek Platformu E - Ticaret Destek Projesi' ile Kaş'taki turizm işletmeleri internet ortamında tek çatı altında birleştirilecek.

01 Haziran 2018 Cuma 11:33
Kaş'ta turizm işletmeleri tek çatıda

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) desteğiyle hayata geçirilecek proje, Kaş Kaymakamlığı'nda düzenlenen toplantıda tanıtıldı. Toplantıya, Kaş Kaymakamı Bilgehan Bayar, KUTSO Başkan Yardımcısı Bayram Karagül, KUTSO Genel Sekreteri Mesut Bakar, yönetim kurulu üyesi Erhan Saraçoğlu ve KUTSO'nun proje ekibi katıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Bilgehan Bayar, "Ortak gerçekleştireceğimiz proje Kaş'ta turizm sektöründe çok önemli bir açığı kapatacak. Kaş'ta tatil yapmak isteyen birisi, internete girdiği zaman Kaş'ta ne var yok toplu olarak görebilecek. Kaş'ta tatilde neler yapabilirim? sorusunun yanıtını bu proje ile görebilecek. Her işletme internet ortamında yer alabilecek. Ayrıca işletmelerin ücret ve komisyon ödemesinin de önüne geçecek" dedi.

KUTSO Başkan Yardımcısı Bayram Karagül de "İki yıl sürecek bir proje. BAKA tarafından destekleniyor. Kaş başta olmak üzere, zamanla tüm Batı Antalya'yı kapsayacak. 'Batı Antalya Turizm Destek Platformu E - Ticaret Destek Projesi' ile tüm işletmelerimize web sitesi ve online rezervasyon olanağı sağlayan turizm portalı kazandırmayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

Toplantı, KUTSO proje ekibinin proje hakkında bilgi vermesiyle sona erdi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.