Kaş Londra Turizm Fuarı'nda

ANTALYA'nın Kaş ilçesi İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen 40. Londra Turizm Fuarı'nda tanıtılıyor.

05 Kasım 2019 Salı 13:49
Kaş Londra Turizm Fuarı'nda

İngiltere'nin başkenti Londra'da bu yıl 40. kez kapılarını açan dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan Londra Turizm Fuarı'nda (World Travel Market), Kaş ilçesi Kaş Belediyesi ve Kaşlı turizmciler tarafından geniş bir kadroyla temsil ediliyor. Kaş Belediyesi'nin ilk kez kurumsal olarak katıldığı Londra Turizm Fuarı'nda Kaş ilçesini temsilen Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, TÜRSAB Batı Antalya Temsilcisi Rıza Perçin, fuara yıllardır katılarak Kaş'ı tek başına tanıtma mücadelesi veren turizmci Ergun Dündar, turizmciler Paul Poster, Gökhan Devrim Özgür, Hüseyin Sertçelik ve Suat Yücesan katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın fuardaki Türkiye bölümünde stant açan Kaş heyeti fuara gelen İngilizlere Kaş'ı tanıtan kitaplar ve broşürler verdi. Kaş'ı tanıtan video film gösterimi yapılan standı, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar ve TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya da ziyaret etti.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, "İngiliz pazarı Kaş turizmi için çok önemli. Kaş'a gelen yabancı turistler içinde İngilizler ilk sırayı alıyor. Kaş ve Kaş'a bağlı Kalkan, İslamlar, Çukurbağ, Üzümlü, Kasaba, Bezirgan ve başka bazı mahallelerde 1500'e yakın İngiliz vatandaşının evi var. Yerleşik olarak yaşıyorlar. Hepsi Kaş'tan biri oldu. Bu nedenle Kaş Belediyesi olarak ilk kez fuara katılıyoruz. Bundan sonra da katılmaya devam edeceğiz. Bundan sonra da başta Berlin olmak üzere birçok yabancı ülkedeki turizm fuarlarına da belediye olarak katılıp, Kaş'ı kurumsal olarak tanıtacağız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.