Karlı zirvede evlenme teklifi

ANTALYA'nın Kemer ilçesindeki Tahtalı Dağı'nın karlı zirvesine çıkan 24 yaşındaki Ali İhsan Sayın , kız arkadaşı 23 yaşındaki Gülşah Aktaş'a evlilik teklif etti.

02 Şubat 2018 Cuma 15:10
Karlı zirvede evlenme teklifi

Kemer'de oturan Ali İhsan Sayın ve kız arkadaşı Gülşah Aktaş gezi amacıyla arkadaşlarıyla 2365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı'nın karlı zirvesine çıktı. Teleferik ile çıktıkları zirvede Ali İhsan Sayın'ın arkadaşları çiftten önce dışarı çıkarak yanlarında getirdikleri ve üzerinde 'Benimle Evlenir misin' yazılı afişi açarak meşaleler yaktı. Zirvede afişi gören Gülşah Aktaş uzun süre şaşkınlığını üzerinden atamadı. Aktaş, bir süre sonra erkek arkadaşına 'Evet' dedi.

Hava sıcaklığının -2 derece olduğu zirvede kar yağışı devam ederken kız arkadaşına evlenme teklifi yapan Ali İhsan Sayın, "5 yıldır birlikteydik. Allah izin verirse yaz döneminde evleneceğiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.