Kariyer günlerine 1200 başvuru

ANTALYA'da bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Rixos Kariyer Günleri'ne 1200'ün üzerinde başvuru yapıldı. Rixos Downtown Otel'de gerçekleşen etkinlik iki gün sürecek.

03 Mart 2020 Salı 13:30
Kariyer günlerine 1200 başvuru

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) -

Antalya'da başlayan Rixos Kariyer Günleri'ne 1200'ün üzerinde başvuru yapıldı. Başvuruların ardından gerçekleşecek ikili görüşmelerin ardından 600 kişiye istihdam imkanı sağlanacak. Adaylarla yapılan görüşmelere katılan Rixos Downtown Antalya Genel Müdürü Onur Özdiker, Rixos Hotels'in büyüme ivmesine paralel olarak istihdam konusundaki olanakları da artırarak sürdürmeye devan ettiklerini anlattı.

Kariyer günlerinin geleneksel olarak her yıl yapılmasını ve turizme gönül veren insanlara yeni iş imkanları sunmayı amaçladıklarını sözlerine ekleyen Özdiker, konuşmasına şöyle devam etti: "Başvuruda bulunan adayların yarısına iş imkanı sağlamak, hem Türk turizmi açısından hem de bölge istihdamına yaptığımız katkıdan dolayı önemli. Talep gören bölümlerin başında yiyecek- içecek ve mutfak geliyor. Ön büro, kat hizmetleri, misafir ilişkilerinin yanı sıra, The Land of Legends tema park eğlence ünitelerinde operatörlükler ve cankurtaran için başvurular da alınıyor. Başvurular sonucunda 600 kişiye Türkiye otellerimizde iş imkanı sağlıyoruz. Kariyer Günleri'nde işe başlayan arkadaşlarımız için gelişimlerini takip ederek, ilerleyen dönemlerde yurtdışı otellerimize transfer olanağı sağlayacağız. Böylece hem Türk misafirperverliğini hem de Rixos kültürünü bulunduğumuz tüm ülkelere taşıyacağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.