KARDELEN FESTİVALİNDE HASAN YILMAZ COŞKUSU

Akseki Kardelen Festivali kapsamında düzenlenen konserde, Türk Halk Müziği sanatçısı Hasan Yılmaz sevilen türküleri seslendirdi.

04 Ağustos 2014 Pazartesi 13:03
KARDELEN FESTİVALİNDE HASAN YILMAZ COŞKUSU
Bu yıl 10'uncusu düzenlenen Akseki Kardelen Festivali kapsamında yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı gece, Akseki Stadı'nda düzenlendi. Akseki Kaymakamı Murat Beşikci, festivalde yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik duygusunun had safhaya ulaştığı etkinliğin organizasyonunu gerçekleştiren Büyükşehir ve Akseki belediyelerine teşekkür etti. Geceye katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de yeni çıkan büyükşehir yasası ile birlikte hizmet alanı içerisinde yer alan Akseki'ye hizmet etmekten büyük şeref duyduğunu söyledi.

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, 10 yıldır düzenlenen festivalin insanları bir araya getirirken, ilçenin tanıtımına, ekonomisine büyük katkı sağladığını dile getirdi. Başkan Uysal, "Festivalin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum" dedi.

Gecede sahneye çıkan sanatçı Hasan Yılmaz ise sevilen türkülerle Aksekilileri coşturdu.

Son Güncelleme: 04.08.2014 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.