Karakulak'tan fotokapan selamı

DKMP 6. Bölge Müdürlüğünün ormanın derinliklerine kurduğu fotokapanlar, vahşi yaşamın sırlarını ortaya çıkarıyor. Toros dağlarındaki fotokapanlara alageyikler, vaşaklar, karakulak ve yaban keçileri yansıdı. Meraklı bir Karakulak'ın fotokapana yaklaşarak koklaması da sevimli görüntüler oluşturdu.

03 Mart 2020 Salı 09:10
Karakulak'tan fotokapan selamı

ANTALYA (İHA) - 
Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 6. Bölge Müdürlüğü Antalya Şube Müdürlüğü fotokapan çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler yaban hayvan hayatını izlemek ve hayvan popülasyonlarının korunması için farklı noktalara fotokapanlar yerleştirdi. Antalya, Isparta ve Burdur illerinden sorumlu DKMP 6. Bölge Müdürlüğünün Antalya’nın çeşitli bölgelerindeki fotokapan çalışmalarında, çeşitli yaban hayvanları görüntülendi. Böylelikle hem vahşi yaşamın sırları keşfediliyor hem de yaban hayvanların hayatını gözlemlenmiş oluyor. 
Görüntülerde, Toros dağlarının çeşitli kesimlerinde ana vatanı Türkiye olan alageyikler ile yaban keçileri, karakulak, bir anne vaşak ile yavrusu yer aldı.

Son Güncelleme: 03.03.2020 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.