Karaalioğlu'nda tasavvuf ziyafeti

 ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel Ramazan etkinliklerinde Ati Türk Müziği Topluluğu, tasavvuf müziği eserleriyle dinleyenleri mest etti.

05 Haziran 2018 Salı 15:28
Karaalioğlu'nda tasavvuf ziyafeti

Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri Karaalioğlu Parkı içerisinde kurulan alanda devam ediyor. Etkinliklerde geleneksel hale gelen Karagöz ve Hacivat gölge oyununu izleyen Antalyalılar ardından düzenlenen Ati Türk Müziği Topluluğunun verdiği konserle duygulu anlar yaşadı. Topluluk, birbirinden seçkin tasavvuf eserleriyle dinleyenleri mest etti.

LUNAPARK HEYECAN DOLU ANLAR YAŞATIYOR

Büyükşehir Belediyesinin Karaalioğlu Parkı içine kurduğu lunapark büyük küçük herkesin ilgisini çekiyor. İftarın ardından soluğu lunapark alanında alan Antalyalılar, çarpışan otodan, gondola birbirinden eğlenceli oyun takımlarında doyasıya eğleniyor. Geleneksel Ramazan çarşısı da alışverişin adresi olmaya devam ediyor.

Şarampol Caddesi'nde Ramazan coşkusu tüm güzelliği ile sürüyor. Efsane Caddede her akşam karakter doğaçlamalarıyla, ibiş orta oyunu ve meddah gösterileriyle, mini club aktiviteleri ve mikrofon şovları gerçekleştiriliyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.