Kamyonet arkasında tehlikeli oyun!

Antalya’da patenci genç kızların bir kamyonetin arkasına tutunarak trafikte tehlikeli anlar oluşturması ve sürücüyle yaptığı pazarlık görenleri hayrete düşürdü.

29 Eylül 2020 Salı 12:10
Kamyonet arkasında tehlikeli oyun!


Burak Yalman
ANTALYA (İHA) -
Kent trafiğinin en yoğun olduğu ve şehirlerarası ulaşımın sağlandığı Antalya bulvarında seyir halinde olan kamyonetin arkasına tutunan 2 patenci genç kız tehlike oluşturdu. Gençlerin tehlikeli yolculuğu seyir halindeki bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir süre sonra duran kamyonetin arkasında kendisinin çekildiğini fark eden genç kızlar aracın arkasından ayrılıp başka araçlara yönlendi. Ardından genç kızın kendisini çeken sürücüye yönelip ilk başta 'çekme' dedikten sonra sürücüyle tutunma pazarlığı ilginç anlar oluşturdu.
Genç kızların kendilerini kayda aldığını gören sürücüye ilk başta ‘çekme’ dedikleri, ardından da aynı sürücüyle tutunma pazarlığına girdiği görüldü. Sürücünün uyarılarına aldırış etmeyen genç kızlardan birisinin "Çektin o kadar, sana tutunayım" dediği anlara sürücü de şaşırdı.
Sürücülerin uyarılarını da dikkate almayan gençlerin tehlikeli paten oyunu başka araçlarla devam etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.