Kamp ateşi Zeytinpark'ta yandı

ANTALYA Ticaret Borsası'nın öncülüğünde kente kazandırılan Zeytinpark, çocuk ve gençleri doğayla buluşturuyor. Kent merkezinin en büyük yeşil alanı Zeytinpark, gençlerin çadır kampına ev sahipliği yaparak, doğada unutamayacakları bir deneyim yaşattı.

09 Kasım 2017 Perşembe 13:49
Kamp ateşi Zeytinpark'ta yandı

Antalya kent merkezinin en büyük yeşil alanı Zeytinpark, doğa etkinliklerine çadır kampını da ekledi. Doğa yürüyüşü, yoga aktiviteleri, kahvaltı etkinliklerine ev sahipliği yapan Zeytinpark, çadır kampı ile gençlerin doğayla buluşmasını sağlıyor.

GENÇLER DOYASIYA EĞLENDİ

Adalya Koleji 7. ve 8. sınıf öğrencilerinden oluşan 70 kişilik kamp grup, Zeytinpark'ta unutulmaz bir macera yaşadı. Öğretmenleri rehberliğinde alana gelen öğrenciler, çam ağaçlarının arasına çadırlarını kurup gece için hazırlık yaptı. Kamp ateşi başında gitar çalıp şarkılar söyleyen genç kampçılar, zeytin ağaçları arasında gece yürüyüşü yapıp oksijen dolu bir ortamda huzurlu bir akşam geçirdi. Güne sabahın erken saatlerinde başlayan öğrenciler, kahvaltının ardından alanda çeşitli oyunlar oynadı. Öğrenciler daha sonra çadırlarını toplayarak Zeytinpark'a veda etti.


 

KENT MERKEZİNDE KAMPA EN UYGUN ALAN

Antalya Ticaret Borsası ve Zeytinpark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Zeytinpark'ın kent merkezinin en büyük yeşil alanı olduğunu vurgulayarak, otobüs ya da tramvay mesafesinde olan bu alandan herkesin gönlünce yararlanmasını diledi. Zeytinpark'ın gençlerin kamp kurması için uygun bir alan olduğunu belirten Ali Çandır, "Hem doğal hem de fiziki yapısı itibariyle kamp kurmak için ideal bir alan olan Zeytinpark, çocuk, genç ve yetişkinlerin hizmetinde" dedi. Çandır, Antalya Valiliğiyle imzalanan protokol çerçevesinde okulların da bu alandan yararlandığını vurgulayarak, okul yönetimlerine “Öğrenciler mutlaka Zeytinpark'ı görmeli" çağrısında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.