Kaleiçi Rotary Kulübü'nden genç kızlara destek

ANTALYA Kaleiçi Rotary Kulübü Başkanı Selma Demir Tekinalp, 6- 7 Şubat'ta düzenlenecek '1. Yeni Yönetim Yaklaşımları Konferansı'ndan elde edilecek gelirin sosyal hizmetlerden yararlanmış genç kızların meslek edindirme programına aktarılacağını açıkladı.

01 Şubat 2020 Cumartesi 10:29
Kaleiçi Rotary Kulübü'nden genç kızlara destek

Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA) 

Farklı mesleklerde birçok iş insanını bir araya getiren Kaleiçi Rotary Kulübü, '1. Yeni Yönetim Yaklaşımları Konferansı' 6- 7 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Konferans Salonu'nda gerçekleşecek konferansta dünyada yaşanan gelişmeler, iş dünyası ve yönetim anlayışının yarattığı değişim konuları anlatılacak. Konferansta Perihan İnci, Nasuh Mahruki, Aylin Yazgan İyicik, Hakan Karaalioğlu, Selim Oktar, Mehmet Özel, Bertay Fişekçi, Dr. Sema Çetinkaya, Dilek Er Taşkent, Bilge Ünlüer, Selin Gürsev, Bülent Kurtdedeoğlu, Ertuğrul Özürün ve Av. Elif Ezgi Ekşioğlu konuşmacı olarak katılacak. Etkinlikten elde edilecek gelir, sosyal hizmetlerden yararlanmış genç kızların meslek edindirme programına aktarılacak.

EĞİTİM ODAKLI PROGRAMLAR DÜZENLENİYOR

Antalya Kaleiçi Rotary Kulübü Başkanı Selma Demir Tekinalp, kulübün 29 yıldır birçok sosyal sorumluluk projelerine imza attığını anlattı. Kulüp olarak 'eğitim' temeliyle ilerlediklerini aktaran Tekinalp, birçok lise öğrencisine meslek seçimlerine katkı sağlamak için programlar düzenlediklerini, çocuklara yönelik proje geliştirdiklerini söyledi. Antalya'da bir yönetim konferansı düzenlemeyi hedeflediklerini anlatan Tekinalp, “Bu konferans, şirketlerin üst düzey yöneticilerinin yanı sıra orta kademe yöneticiler ve yönetici adaylarına da hitap ediyor. Aynı zamanda akademik kadrolar, devlet çalışanları, öğretmen ve öğrencilerin de katılabileceği konferans, değişime ve gelişime inanan herkesin fayda sağlayacağı bir organizasyon" dedi.

KONFERANSLA FARKINDALIK AMAÇLANIYOR

Başkan Selma Demir Tekinalp, şunları söyledi:

“Dünyada yaşanan gelişmelerin iş dünyası ve yönetim anlayışında yarattığı değişim gereksinimlerine odaklanıyor. Teknolojinin inanılmaz bir ivmeyle ilerleyişi, sosyal ve ekonomik dokuda yaşanan hızlı dönüşüm kalıplaşmış iş ve insan yönetim anlayışının kökten değişimini zorunlu kılıyor. Gelişimin her an dönüştüğü günümüz şartlarında başarılı olmayı ve sürdürülebilirliği sağlamamız gerekiyor. İnovasyon sürecini iyi yönetmek, çalışanların değişen beklentilerini anlamak ve karşılamaktan geçiyor. Düzenlenecek konferansta bu konularla ilgili farkındalığı arttırmayı hedefliyoruz. Konferanstan elde edilen gelir, sosyal hizmetlerden yararlanmış genç kızların meslek edindirme programına aktarılacak."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.