Kaleiçi'nde, mezuniyet koleksiyonu tanıtıldı

ANTALYA'da bir giyim firması, 2020 mezuniyet koleksiyonu tanıtım çekimlerini tarihi Kaleiçi'nde gerçekleştirdi.

14 Mart 2020 Cumartesi 11:37
Kaleiçi'nde, mezuniyet koleksiyonu tanıtıldı

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)

Lise ve üniversite öğrencilerinin yıl sonunda düzenlenecek mezuniyet gecelerinde giymek üzere tasarlanan birbirinden renkli koleksiyonun tanıtım çekimlerini Esline Ajans mankeni Perihan Koz objektif karşısına geçti. Kaleiçi'nin tarihi sokaklarının yanı sıra Kaleiçi evlerinde yapılan çekimler renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

Lara'da uzun yıllardır abiye ve özel gün elbiselerini Antalyalı kadınlarla buluşturan Asena Giyim, 2020 mezuniyet koleksiyonunun tanıtım çekimlerini tarihi Kaleiçi sokaklarında yaptı. 18 parçadan oluşan mezuniyet koleksiyonunu tek tek giyerek objektif karşısına geçen manken Perihan Koz, güzelliğiyle dikkat çekti.

Gençlerin mezuniyet balolarında daha çok krem rengi ağırlıklı elbiseler seçtiğini anlatan firma sahibi Fahriye Işık, "Kimileri de renkli düz abiyeler istiyor. Mezuniyet koleksiyonumuz oldukça canlı renklere sahip, Krem rengi elbiseler üzerlerindeki desenlerle hareketli bir hal alıyor" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.