Kadınlardan renkli sergi

ANTALYA'da çeşitli sanat merkezi ve atölyelerde resim eğitimi alan kadın ressamlar, bir araya gelerek “Üçüncü Göz" adını verdikleri karma sergi açtı.

30 Haziran 2016 Perşembe 11:05
Kadınlardan renkli sergi
 Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) Güzel Sanatlar Galerisi'nde gerçekleşen serginin açılış konuşmalarını ANSAN Yönetim Kurulu üyeleri Turan Engin ve Musa Fırat yaptı. Serginin açılış kurdelesini CHP Muratpaşa Kadın Kolları Başkanı Onur Kahyaoğlu, Dr. Sevindik Gizli, sergiye katılan ressamlar kesti. 



Sergide Zeliha Yağcı, Sultan Tok, Melike Dikmen, Meral Yalçıntepe, Selma Turan ve Nuran Teksürer'in yağlıboya, akrilik boya, suluboya ve karakalem çalışması resimleri yer aldı. Davetliler, resimleri hayranlıkla incelerken, uygulanan teknikler konusunda da ressamlardan bilgi aldı.

Son Güncelleme: 30.06.2016 11:06
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.