Kadınlardan Halk Eğitim'e ziyaret

 TÜRK Kadınlar Konseyi Derneği Antalya Şube Başkanı Tülay Ersoy ve beraberindeki heyet Korkuteli Sevim Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürü Öznur Taşkan'ı ziyaret etti.

22 Kasım 2017 Çarşamba 10:51
Kadınlardan Halk Eğitim'e ziyaret

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Antalya Şube Başkanı Tülay Ersoy ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Sevim Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürü Öznur Taşkan'ı ziyaret etti. Derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Tülay Ersoy, "Derneğimizin asıl amacı; Türk kadınlarının maddi ve manevi kalkınmasında dayanışmayı sağlamaktır. Kadında; anne, eş, yurttaş ve kişi olmak bakımından bilinç ve sorumluluk duygularını geliştirme. Ayrıca insan hakları ve kadın- erkek eşitliğiyle kadınlara karşı her türlü ayrımcılığın önlenmesi konularında ülke genelinde yürütülen çalışmalara katılıp destek veriyoruz. Bu çalışmalarda sonra kendi bölgelerimizdeki kadınlara yönelik çalışmalar yapıyoruz. Kadına yönelik şiddet ve çocuk istismarına yönelik çalışmalar yapmak istiyoruz. Bu konuda bizimle işbirliği yapabilecek olan kurumları tespit için geldik" dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Öznur Taşkan da meslek edindirmeye yönelik, İŞKUR ile birlikte birçok meslek dalında ortak eğitim çalışmaları düzenlediklerini vurgularken, kadınlarla ilgili ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Taşkan ve Türk Kadınlar Konseyi üyeleri, halk eğitim bünyesinde kadınlar ve çocuklar için neler yapılabilir, kadına yönelik şiddet ve çocuk istismarı konusunda yapılacak programlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret anısına Halk Eğitim Merkezi Müdürü Öznur Taşkan, Türk Kadınlar Konseyi Derneği Antalya Şube Başkanı Tülay Ersoy'a tablo hediye etti.

Son Güncelleme: 22.11.2017 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.