Kadınlardan emniyet müdürlüğüne ziyaret

TÜRK Kadınlar Konseyi Derneği Antalya Şube Başkanı Tülay Ersoy ve yönetim kurulu üyeleri, Korkuteli Emniyet Müdürü Hacı Duman'ı makamında ziyaret etti.

23 Kasım 2017 Perşembe 09:28
Kadınlardan emniyet müdürlüğüne ziyaret

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Şube Başkanı Tülay Ersoy ve beraberindeki heyet, kadına ve çocuğa yönelik şiddet ve çocuk istismarı konusunda işbirliği içinde proje yapmak amacıyla İlçe Emniyet Müdürü Hacı Duman'ı ziyaret etti.

Dernek Başkanı Tülay Ersoy, "Kurulduğumuz zamandan beri kadın adına, çocuk adına, insan adına başta eğitim, sağlık, hukuk, çevre gibi bütün önemli alanlarda ciddi çalışmalar yapıyoruz. Daha önce Döşemealtı Cezaevi'ndeki kadın mahkumlara yönelik projelerimiz oldu. Manikür pedikür kursları açtık. Erkek mahkumlara yönelikte kurslar açıldı. Toplumda özellikle böyle küçük yerlerde aile içi şiddete maruz kalıp susan çok kadın ve çocuk var. Birlikte onlara ulaşıp neler yapabiliriz. Sizlerle istişare etmek için geldik. Aynı zamanda tanışmış olduk" dedi.

Emniyet Müdürü Hacı Duman da "Ziyaret için çok teşekkür ederim. Haklısınız burada göreve başlayalı iki ay oldu fakat önüme asayiş dosyasından aile içi şiddet geliyor. O kadar çok şaşırdım ki küçük yerlerde böyle şeyler örtbas edilir. Sizlerle birlikte bilinçlendirmek için programlar yapabiliriz. Elimizden geleni yaparız" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.