Kadınlara step ve aerobik kursu

Kumluca Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi tarafından kadınlara yönelik step ve aerobik kursu düzenlendi.

04 Mart 2015 Çarşamba 15:02
Kadınlara step ve aerobik kursu
Belediye ve Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen step ve aerobik kursu kadınlardan ilgi görüyor. 50. Yıl Kültür Merkezi Kalekule'de gerçekleştirilen kursu ziyaret eden Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Tekdemir, kadınlarla sohbet etti.

Kursa gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyleyen Başkan Çetinkaya, amaçlarının kadınlara yönelik etkinlik çeşitliliklerini artırarak, pozitif ayrımcılık yapmak olduğunu vurguladı. Başkan Çetinkaya, "Yaklaşık 1 ay öncesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile kadınlarımıza yönelik step ve aerobik kursu açıldı. İlk etapta 15 civarında katılımcıyla kursumuz başlamıştı. Kısa sürede bu sayı 120'ye ulaşmış. Bu da bize gösteriyor ki kadınlarımıza yönelik sosyal, kültürel ve sportif etkinlerimizi arttıracağız. Bu konuda belediyemiz Spor İşleri Müdürlüğü, Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğümüz ortak projeler geliştiriyor" dedi.

Kursa katılan kadınlarla sohbet eden Başkan Çetinkaya, kadınlardan gelen talepleri değerlendireceklerini ve imkanlar doğrultusunda bunları yerine getirmeye çalışacaklarını kaydetti.
 

Son Güncelleme: 04.03.2015 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.