Kadınlar matinede coştu

 ANTALYA'da, düzenlenen kadınlar matinesinde bir araya gelen kadınlar, keyiflerince eğlendi.

01 Aralık 2017 Cuma 12:13
Kadınlar matinede coştu

Şirinyalı Mahallesi'nde bir restoranda düzenlenen kadınlar matinesinde şarkıcı Murat Eskihora sahneye çıktı. Hareketli şarkılar ve oyun havaları eşliğinde eğlenen kadınlar, pistte coşarak doyasıya çiftetelli oynadı dans etti. Programda bir de sürpriz yaşandı, dansçı Şahika Şenol da sahneye çıkarak oryantal şovlarıyla kadınlar matinesine renk kattı. Şahika'nın oryantal şovuna bazı kadınlar da eşlik etti.


 

DANS EDİN MUTLU OLUN

Özel oryantal dans eğitimleri de veren Şahika, kadınlara "Evlerinizde, özel günlerde, davetlerde, düğünlerde doyasıya dans edin hayatın güzelliklerini yaşayın, huzurlu ve mutlu olun" dedi.

MATİNEYE TALEP ARTTI

Matinenin düzenlendiği restoranın halkla ilişkiler müdürü Şerife Akın da 7 yıla yakın bir süredir ayda bir kez gerçekleştirdiği 'Kadınlar Matinesi Programı'na genç ve yetişkin kadınların katılma talebinin yoğunlaştığına dikkati çekti. Akın, "Zorlaşan hayat şartları, yaşam koşulları biz kadınlar üzerinde üzüntü ve stresi her geçen gün artırıyor. Ayda bir gün de olsa bir araya gelip tanışmak, kaynaşmak, şarkılara eşlik etmek, dans ederek eğlenmek ruhen rahatlatıyor" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.