Kadınlar Korosu'nda konser heyecanı

ANTALYA'nın tüm üyeleri kadınlardan oluşan tek müzik korosunda konser heyecanı başladı.

16 Haziran 2016 Perşembe 12:01
Kadınlar Korosu'nda konser heyecanı
 Şef Kemal Olguncan'ın çalıştırdığı 'Ezgican Sanat Merkezi Kadınlar Korosu', 23 Haziran akşamı Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu'nda konser verecek. Şef Kemal Olguncan'ın yöneteceği konserin sunuculuğunu Saniye Olguncan, koro sorumluluğunu ise Lütfiye Uysal üstlenecek.



Şef Kemal Olguncan, konser hazırlıklarının heyecanlı şekilde sürdüğünü, nihavent, hicaz, muhayyerkürdi ve hüzzam makamlarındaki şarkılar üzerinde çalıştıklarını belirtti. Türkiye de ilk 'İmamlar Korosu'nun kurucusu olarak da bilinen şef Kemal Olguncan, konserde Antalyalılara en güzel şarkıları kadınların sesinden armağan edeceklerini, izleyenleri şarkıya doyuracaklarını söyledi. Kemal Olguncan konserin 'ilahi' ile sonlanacağını da kaydetti.

Son Güncelleme: 16.06.2016 12:02
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.