Kadınlar için fidan diktiler

Elmalı'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte kadınlar için fidan dikildi.

10 Mart 2015 Salı 10:47
Kadınlar için fidan diktiler
Elmalı'da kaymakamlık, belediye ve Orman İşletme Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla farklı bir etkinlik düzenledi. Yakaçiftlik Mahallesi'nde oluşturulan alanda kadınlar için 500 sedir fidanı dikildi. Etkinliğe, Kaymakam Mustafa Adil Tekeli, Garnizon Komutanı Üsteğmen Kürşat Şenol, Belediye Başkan vekili Osman Durdemir, Emniyet Müdürü Hasan Mutlu, Orman İşletme Müdürü Dilek Öztekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akalın, protokolün eşleri, kadınlar ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Mustafa Adil Tekeli, "Sedir ormanları dünyada nesli tükenmekte olan ormanlar. Dünyada en çok sedir ağacının bulunduğu yerlerden biri de Elmalı. Biz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde farkındalık yaratmak, dünyada nesli tükenmekte olan sedir ağaçlarını çoğaltmak için fidan diktik. Bunun devamı gelecek. Elmalı'daki tüm kurumlarda çalışan her memur için bir sedir fidanı dikeceğiz" dedi.
 

Son Güncelleme: 10.03.2015 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.