Jandarmadan örnek hareket

ANTALYA'nın Kemer ilçesinde Bülent Üzer'in (51) kaybettiği, içerisinde 265 TL ve bin 700 dolar ile çeşitli kartların bulunduğu çanta, Beldibi Jandarma Karakolu ekiplerince bulunarak, teslim edildi. Bülent Üzer, "İyi ki devletimiz, milletimiz ve iyi ki jandarmamız var. Onlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

04 Mart 2020 Çarşamba 12:40
Jandarmadan örnek hareket

Levent YENİGÜN/KEMER (Antalya), (DHA)-
Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Beldibi Jand
arma Karakolu ekipleri, önleyici kolluk devriyesi sırasında dün saat 07.30'da Beldibi Mahallesi mesire alanı mevkisinde yerde siyah renkli bir bel çantası buldu. Çantayı açan ekipler, içinde 265 TL ve bin 700 dolar ile birlikte Bülent Üzer'e ait banka kartları ve kimlikler olduğunu tespit etti. Jandarma ekipleri, Bülent Üzer'e ulaşıp, kendisini karakola davet etti. Gelen Bülent Üzer'e, çantası ve paraları teslim edildi.

Bülent Üzer, "Teşekkür ediyorum jandarmamıza. Ben cüzdanı bulduğumuza şaşırdım, hatta paraların bile olmayacağını düşünmüştüm, ama iyi ki devletimiz, milletimiz ve iyi ki jandarmamız var. Onlara çok teşekkür ediyorum. Özellikle karakol komutanımız Orhan Bey'e çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.