Jandarma, şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu

ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde Jandarma Teşkilatı'nın 177'nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla şehit aileleri, gaziler ve yakınları iftarda buluştu.

15 Haziran 2016 Çarşamba 12:26
Jandarma, şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu
 Jandarma Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla kaymakamlık ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından belediye desteğiyle iftar düzenlendi. Serik DSİ Parkı'ndaki iftara Kaymakam Rıfat Altan, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mehmet Ece, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, İlçe Emniyet Müdürü Ozan Akkuş ve diğer ilçe protokolu ile şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.



İftarda konuşan Kaymakam Rıfat Altan, birlik ve beraberlik vurgusu yaparken, "Biz bugün güvenlik içerisinde, huzur içerisinde, rahatlık içerisinde yaşantımızı devam ettirebiliyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Bu yüzden onlar için ne yapsak azdır. Kolay değil bir şehit demek bir yuvaya ateşin düşmesi demektir. Bize düşen görev şehit yakınlarımıza ve gazilerimize sahip çıkmaktır. Allah milletimizin birlik ve beraberliğini bozmasın. Şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi hürmetle anıyoruz. Bizler birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe Türkiye'miz yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir. Kendimize güvenmeliyiz, karamsarlığa kapılmamalıyız" dedi.



Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mehmet Ece, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünün korunmasında jandarmanın önemine değindi. Jandarma personelinin ulusun teveccühünden hareket ederek var olan güven ve sevgi bağını korumak, perçinlemek ve daha da güçlendirme azminde olduğunu kaydeden Mehmet Ece, "Türk milletinin sonsuz güvenine mazhar olan Türkiye Cumhuriyeti jandarması kurulduğundan bugüne kadar günlük yaşamın her anında ülkemizin her noktasında gece gündüz, sıcak soğuk, yağmur çamur demeden halkımızın hizmetinde olmuş, olmaya da devam edecektir" diye konuştu.



Belediye Başkanı Ramazan Çalık da şehit aileleri, gaziler ve yakınlarıyla iftarda bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını vurguladı.




İftarda protokol üyeleri şehit aileleri, gaziler ve yakınlarıyla görüşerek, sorunları ve taleplerini de dinledi.

Son Güncelleme: 15.06.2016 12:27
Anahtar Kelimeler:
Antalya Serik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.