İYİ Parti yönetimi kamuoyuna tanıtıldı

İYİ Parti'nin Finike ilçe yönetimi kamuoyuna tanıtılırken, partiye yeni katılanlara da rozet takıldı.

14 Mart 2018 Çarşamba 10:33
İYİ Parti yönetimi kamuoyuna tanıtıldı

İYİ Parti Finike ilçe başkanlığına emekli öğretmen Veli Özdil'in getirilmesinin ardından oluşturulan yönetim kurulu kamuoyuna tanıtıldı. Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifa ederek İYİ Parti'ye katılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ertürk Yazar, Finike Belediyesi meclis üyeleri İsmail İsen ve Arif Çetin ile vatandaşlara da parti rozeti takıldı.

İlçe Başkanı Veli Özdil, iyi insanlar olarak Türkiye için yola çıktıklarını söyledi. Hoca Ahmet Yesevi, Mevlana, Hacı Bektaş Veli, Yunus Emre gibi büyük düşünürlerin, milletin iyi insanları arasından yetiştiğini belirten Veli Özdil, "Onlar insanlığa iyiliği ve iyi insan olmayı öğütledi. İyi insanlar bu toprakları onurlandırdıktan sonra büyük Osmanlı Devleti doğdu. Bu devlet büyüyerek üç kıtaya hakim oldu. 'Yaradılanı severim yaradandan ötürü' diyerek, gittiği yerlere sevgi götürdü" dedi.

İYİ Parti Finike İlçe Başkanı Veli Özdil, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Efendiler. Biz bize benzeriz. Büyük devletler kuran atalarımız, büyük ve kapsamlı medeniyetlere de sahip olmuşlardı. Bunu aramak ve incelemek, Türklüğe ve dünyaya bildirmek bizler için bir borçtur. Türk çocuğu atalarını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır" sözlerini hatırlatarak, bu inançla yola çıktıklarını vurguladı.

Özdil, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gençlerimize iş, kadınlarımıza yaşam hakkı ve eşitlik, yaşlılarımıza huzur, güven ve bakım imkanı, çocuklarımıza neşe, mutluluk ve sağlık, milletimize birlik ve beraberlik getirmek için yola çıkıyoruz. Zor dönemde ve zor şartlarda yola çıktığımızın farkındayız. Milletimize inanıyor ve güveniyoruz. Farklılıklarımızı değil, ortak yanlarımızı öne çıkaracağız. Farklılıklarımızı göreceğiz. Aynı türkülerle oynayan, eğlenen, evlenen, aynı acıları paylaşan, aynı ekmeği bölüşen, aynı türkülerle ağlayan olacağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.