İYİ Parti'den 'Anlat Hemşehrim Dertleşelim' projesi

 İYİ Parti'nin 'Anlat Hemşehrim Dertleşelim' projesi kapsamında parti otobüsü Muratpaşa Kent Meydanı'nda konuşlandı.

17 Mayıs 2018 Perşembe 14:30
İYİ Parti'den 'Anlat Hemşehrim Dertleşelim' projesi

İYİ Parti İl Başkanı Nizamettin Sağır, parti yöneticileri ve milletvekili aday adaylarından bazıları Muratpaşa Kent Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya geldi. İYİ Parti'nin 'Anlat Hemşehrim Dertleşelim' projesini anlatan Sağır, buraya gelecek vatandaşların sorunlarını partinin ilgili yöneticilerine ve Ankara'ya aktaracaklarını söyledi. Sağır, "Bu proje kapsamında, genelde ülkemizin, yerelde Antalya'mızın sorunlarını, vatandaşımızla yüz yüze konuşmak istedik. Siyaset, milletin dertlerine derman üretme sanatı ise milletin dertlerini bilmek zorundasınız" dedi.

SORUNLARI ÇÖZMEYE TALİBİZ
İYİ Parti olarak millete ayar vermeye ve nutuk atmaya değil onun dertlerini dinlemeye ve çözmeye talip olduklarını kaydeden Sağır, şöyle konuştu:

"Girişimci, yatırımcı ve sanayici iş adamlarımızın, kadınlarımızın sorunlarını ve önerilerini dinlemek için buraya geldik, yüce Atatürk'ün ülkeyi emanet ettiği, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitim, çalışma ve sosyal problemlerini yerinde görmek ve karşılıklı konuşmak için buraya geldik."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.