İŞYERİNDE ÇIKAN YANGIN KORKUTTU

Antalya'da plastik kapı pencere yapan küçük bir atölyede çıkan yangın korkuttu. Ölen ya da yaralanan olmayan olayda maddi hasar meydana geldi.

12 Temmuz 2014 Cumartesi 10:23
İŞYERİNDE ÇIKAN YANGIN KORKUTTU
Muratpaşa İlçesi'ne bağlı Sedir Mahallesi, Akın Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinde dün gece 23.30 sıralarında yangın çıktı. Kompresörden çıktığı tahmin edilen yangın sırasında dumanları gören vatandaşlar, hemen polis ve itfaiyeyi aradı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ve uzun uğraşları sonucu kontrol altına alınan yangında can kaybı ya da bir yaralanma olmadı ancak işyerinde maddi zarar meydana geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 12.07.2014 10:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.