İşte Antalya'nın risk haritası!

12 Ocak 2021 Salı 15:56
İşte Antalya'nın risk haritası!



Elifnaz Altürk
ANTALYA (İHA) - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 7 Aralık 2020 tarihinde “yüksek risk” taşıyan iller arasında açıkladığı turizm kenti Antalya’da vaka sayılarındaki azalış Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasından alınan korona virüsü yoğunluk haritasına yansıdı. Antalya, kırmızı renkten yeşile dönüyor.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, 7 Aralık 2020 tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı “Yüksek vaka sayılarının devam ettiği Konya, Samsun, Antalya, Trabzon ve Ordu Valilerimiz, İl Sağlık Müdürlerimiz ve Halk Sağlığı Başkanlarımızla görüşmeye devam ediyoruz. Bu iller yakın takibimiz altında. Test kapasitemizi ve filyasyon ekiplerimizi artırdık” açıklamasının üzerinden geçen 32 gün sonunda Antalya’da vaka sayılarındaki azalış Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasından alınan korona virüsü yoğunluk haritasına yansıdı. Şehre düşük riski simgeleyen yeşil ve mavi rengi hakim oldu.

Son Güncelleme: 12.01.2021 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.