İşte Aksu'da başkan yardımcılarının maaşları

Aksu Belediye Başkan yardımcılarının maaşları belirlendi.  21018 bütçesinin onandığı Aksu Belediyesi Mayıs ayı devam meclisinde, Belediye Başkan Yardımcılarına verilecek brüt maaş 8.904, 97 TL olarak karara bağlandı.

13 Mayıs 2019 Pazartesi 11:40
İşte Aksu'da başkan yardımcılarının maaşları

BRÜT 8.904,97 TL

Aksu Belediye Meclisi Mayıs ayı devam meclisi, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin başkanlığında, Aksu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıda, Belediye Başkan Yardımcılarına verilecek aylık ödenek ile ilgili olarak Plan ve Bütçe Komisyonu’na gönderilen madde görüşüldü. Başkan Yardımcılarına kanun maddesine göre belediye başkanı maaşının 2/3’ünü aşmamak üzere belirlenen ödenek, Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen rapora göre oy birliği ile kabul edildi. Buna göre, başkan yardımcılarına verilecek maaş brüt 8904,97 TL olarak belirlendi.

2018 BÜTÇESİ ONANDI

Konuyla ilgili söz alan DSP Grup Sözcüsü Mustafa Poyraz, başkan yardımcılarına ödenecek maaşın açıklanmasını talep etti. Mali İşler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, brüt ödenekten kesilecek gelir vergisi ve diğer vergilere göre rakamların değiştiği ve maaş ödemelerinin 5500-6000 TL arasında olacağı belirtildi. Toplantıda ayrıca Plan ve Bütçe Komisyonu raporu da görüşüldü. Müdürlüklerin net bütçe ödeneklerinin ve bütçe giderlerinin oylandığı toplantıda, 2018 yılı bütçe gelir ve gider kesin hesabı ve taşınır kesin hesabı, oy birliğiyle kabul edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.