İstanbullu öğrenciler Gazipaşa'da

Çekmeköy Belediyesi ve Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan, 7 Bölge 7 Renk Projesi kapsamında 7 öğrenci ve öğretmenleri Gazipaşa'ya gelerek ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini tanıma fırsatı buldu

17 Mart 2015 Salı 11:20
İstanbullu öğrenciler Gazipaşa'da
Milli Eğitim Bakanlığı İlk ve Orta Öğretim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmenliği kapsamında, İstanbul Çekmeköy Belediyesi ve Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 7 Bölge 7 Renk Projesi başlatıldı. Proje kapsamında Nükte Sözen Orta Okulu'ndan 7 öğrenci ve öğretmenleri dün 1 günlük gezi kapsamında Gazipaşa'ya geldi. Burada öğrenci arkadaşlarının evinde misafir edilen öğrenciler, Gazipaşa Kaymakamı Kadir Ekinci ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş'ı ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Aktaş ile portakal bahçelerinden meyve toplayan öğrenciler, çilek ve salatalık seralarında da inceleme yaptı. Doğal havuzlar, Yalan Dünya Mağarası ve Antiochia Ad Cragum Antik Kenti'ni gezen öğrenciler, ilçenin hem tarihi hem de doğal güzelliklerini görme fırsatı buldu.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş, proje kapsamında 7 bölgeden 7 okulun 7'nci sınıf öğrencilerinin karşılıklı olarak ziyaretler yaptığını belirtirken, öğrencilerin bu ziyaretlerdeki anılarını kitaplaştıracağını aktardı. Proje Koordinatörü Merve Uluyol da projedeki temel amacı öğrenciler arasındaki kardeşlik, hoşgörü, birlikte yaşama ve paylaşımı sağlamak olduğunu anlattı.

Son Güncelleme: 18.03.2015 14:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.