'Isparta Çiçek Açıyor' fotoğraf yarışması

 BATI Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), gül ve lavanta turizminde farkındalığın artırılması, kırsal turizmin canlandırılması amacıyla 'Isparta Çiçek Açıyor' turizm temalı fotoğraf yarışması düzenleyecek.

09 Haziran 2018 Cumartesi 11:14
'Isparta Çiçek Açıyor' fotoğraf yarışması

BAKA'nın, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) işbirliğinde gerçekleştirdiği 'Isparta Çiçek Açıyor' fotoğraf yarışması için başvurular başladı. 'Gül Kokulu Isparta' ve 'Lavanta Diyarı Isparta' kategorilerinde yapılacak yarışmanın başvuruları 20 Ağustos'a kadar sürecek. Doğayı, gezmeyi, yeni yerler görmeyi, fotoğraf çekmeyi seven genç, yaşlı, amatör, profesyonel tüm fotoğraf tutkunlarına açık yarışmaya şartnameye uygun 4 eserle başvuru yapılabilecek. Fotoğraflarda, Isparta'daki gül ve lavanta bahçeleri, gül ile lavanta hasadı, işleme tesisleri, imbikli gülhaneler, diğer gülcülük ve lavanta faaliyetleri ile yerel halkın yaşamı yansıtılacak.

Yarışma sonunda birincilere 3 bin, ikincilere 2 bin, üçüncülere bin TL ile BAKA özel ödülü, sergileme ve satın alma ödülleri verilecek. 'Gül Kokulu Isparta' ve 'Lavanta Diyarı Isparta' kategorilerindeki yarışma hakkında BAKA'nın www.baka.gov.tr sitesi ile TFSF'nin www.tfsf.org.tr kurumsal internet sitelerinden bilgi alınabilecek.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.