İsmail Gül'den ziyaret ve iftar

CHP'nin en genç milletvekili adayı İsmail Gül, memleketi Kemer'de 13 ayrı ziyaret gerçekleştirdikten sonra akşam da Kumluca'da iftar verdi.

31 Mayıs 2018 Perşembe 11:16
İsmail Gül'den ziyaret ve iftar

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün oğlu CHP Antalya Milletvekili adayı İsmail Gül, 24 Haziran genel seçimleri için çalışmalarını sürdürdü. Türkiye'nin en genç vekil adayı olan İsmail Gül, memleketi Kemer'de bir günde 13 ziyaret yaptı.

ZİYARETLER TAM GAZ
Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi, ATSO Kemer Temsilciliği, Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Kemer Şoförler Odası'nın yanı sıra ilçedeki 2 büyük taksi durağını, 4 yerel gazeteyi ziyaret eden Gül, ardından Kemer Ralli alanına giderek Türkiye Petank Şampiyonası'na katılan sporculara başarı diledi. Gündüz bu ziyaretleri gerçekleştiren İsmail Gül, aynı günün akşamı da CHP Kumluca İlçe Başkanlığı önünde vatandaşa ve partililere iftar verdi. 

MECLİSE GENÇLİK AŞISI
Gençliğin meclisteki sesi olmak için yola çıktığını vurgulayan İsmail Gül, "Gençlerin sorunlarını ve taleplerini meclis gündemine taşımak ve çözüme kavuşturmak üzere yola çıktım. Benim sesimin diğer genç arkadaşlarımla birleşerek gür bir ses olacağını ve Ankara'da gençliğin sesini daha çok duyuracağımızı düşünüyorum. Genç siyasetçiler olarak mecliste taze bir kan olmak istiyoruz. Seçilip seçilmemem önemli değil gençliğe buradan yeni bir yol açtığıma inanıyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.