İsim benzerliği mağdur etti

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan Bilal Korkmaz ile isim ve soyisim benzerliği yaşayan turizmci, "Kesinlikle ne gözaltına alınmam ne de böyle bir şeyde adımın geçmesi söz konusu değildir" dedi.

31 Temmuz 2016 Pazar 15:07
İsim benzerliği mağdur etti
Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekiplerinin geçen hafta Alanya'da düzenlediği FETÖ/PDY operasyonu kapsamında 100'ün üzerinde isim gözaltına alındı. Bunlar arasında yer alan ve işadamı olduğu belirtilen Bilal Korkmaz ile isim ve soyisim benzerliği olan turizmci Bilal Korkmaz ise bu nedenle mağdur olduğunu ve soruşturma kapsamında gözaltına alınan kişiyle kendisinin aynı olmadığını belirtti.

'YAKIN ÇEVREM ÇOK ÜZÜLÜYOR'
Soruşturmada gözaltına alınan kişiyle kendisini karıştıranlar olduğu ve bu nedenle yurtiçi ve yurtdışından kendisine sayısız telefon geldiğini kaydeden Bilal Korkmaz, şöyle dedi:

"Ülkenin bu haline ve bu sıkıntılı döneme girmesinden dolayı gerçekten çok üzgünüm. Turizmci olarak ülkenin bu imajını nasıl düzeltiriz diye çalışırken, kendi adımın da bir isim benzerliği nedeniyle basında yer almasından dolayı ben ve yakın çevrem çok üzüldü. Hayatım boyunca hiç ideolojiye ve ülkücülük idealinin dışında başka ideolojiye meyil etmedim. Bizim inandığımız milliyetçilik ve ülkücü olmak da bu ülkeyi, bu devleti, bu bayrağı sevmek, milli menfaatlerimizi kendi menfaatlerimizden üstün tutma ilkesidir. Arkadaşlarım sürekli ziyaret ediyor ve o ismin ben olmadığını duyunca seviniyorlar. Kesinlikle ne gözaltına alınmam ne de böyle bir şeyde adımın geçmesi söz konusu değildir. Bir isim benzerliğidir." 

Son Güncelleme: 31.07.2016 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.