İşe gitmek istediği otomobili yandı

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde Mete Yılmaz'ın işe gitmek için çalıştırdığı aracında yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında araç kullanılamaz hale geldi.

18 Şubat 2021 Perşembe 12:28
İşe gitmek istediği otomobili yandı

Ömer KARÇA/MANAVGAT, (DHA)

Bugün sabah saat 08.30 sıralarında Aşağı Hisar Mahallesi 4520 sokakta meydana gelen otomobil yangını sokak sakinlerini korkuttu. İşe gitmek üzere sabah park halinde olan 06 KD 555 plakalı aracına binen Mete Yılmaz, aracını çalıştırarak geri geri park alanından çıktı. Yaklaşık 2 metre ilerledikten sonra duran aracını yeniden çalıştırmak için kontak anahtarını çeviren Yılmaz, motor kısmından duman ve alev çıktığını gördü. Yılmaz'ın ihbarı üzerine olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü ve soğutma çalışması yaptı.

Aracının yanmasından dolayı oldukça üzgün görünen Yılmaz, "Çalıştı durdu, tekrar çalıştırdığımda birden yanmaya başladı" dedi.

Son Güncelleme: 18.02.2021 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.