İş sağlığı semineri

KONYAALTI Belediyesi, çalışanların iş sağlığı ve güvenliğini artırmak amacıyla seminer düzenledi.

28 Haziran 2016 Salı 17:15
İş sağlığı semineri
 Konyaaltı Belediyesi hizmet içi eğitim seminerleri kapsamındaki iş güvenliği ve sağlığı semineri, 8 saatlik eğitimin ardından tamamlandı. İş kazalarının önlenmesi için alınması gereken önlemler, uyarıcı levhaların ve etiketlerin doğru okunması başta olmak üzere, işverenin yükümlülükleri, yasal hak ve sorumluluklar konusunda bilgi verildi. 



Konyaaltı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından verilen seminerde İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Zeliha Deniz Alta, "İş güvenliğinde herkesin kendi üzerine düşen görevi yerine getirmesi yasal bir zorunluluktur. Bu zorunluluk özellikle işçinin kendi hayatını koruması adına da büyük önem taşımaktadır. Hedefimiz bu eğitimlerle kazaları asgariye indirip, daha güvenli bir çalışma ortamı sağlamaktır" dedi.



ÇALIŞANLARIMIZ ÖNCELİĞİM



İnsan hayatının her şeyden önemli olduğuna dikkat çeken Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “İş kazaları konusunda maalesef Avrupa'da birinci, dünyada ise üçüncüyüz. Çoğu zaman sakatlanmayla ve ölümle sonuçlanan bu kazaların basit tedbirlerle önlenmesi mümkün. Amacımız bütün personelimizin iş güvenliği konusunda verilen eğitimle daha bilinçli çalışmasını sağlamak ve iş kazalarını en aza indirebilmek" diye konuştu.



Seminer, ilk yardım ve sivil savunma konularındaki sunumların ardından son buldu.

Son Güncelleme: 28.06.2016 17:16
Anahtar Kelimeler:
Antalya Konyaaltı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.