İş hanında kilitli kaldılar!

ANTALYA'da bir iş hanında kilitli kalan biri avukat, 3 kişiyi itfaiye ekipleri kapıdaki zincirleri keserek çıkardı.

01 Şubat 2021 Pazartesi 10:11
İş hanında kilitli kaldılar!

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)-

Olay, dün akşam saat 18.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi üzerinde bulunan bir iş hanında meydana geldi. İşhanı altında bulunan market işletmecisi sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı saat 17.00'de dükkanını kapatırken, işhanının kapısını da zincirledi. Bu esnada işhanı içerisinde bürosu bulunan avukat Ramazan Oral, 12 yaşındaki oğlu Ege ve asistanı olduğu öğrenilen Hilal Boyacı ofisten çıktıktan sonra aşağıya indiklerinde iş hanının dış kapısının zincirle kapandığını gördü. İş hanından çıkamayan avukat ve yanındakiler, market sahibine ulaşmak istedi ancak başarılı olamadı. İş hanı dış kapısının camının kırık noktasından yoldan geçen bir vatandaşa seslenen Hilal Boyacı, içeride mahsur kaldıklarını ve durumu itfaiyeye bildirmesini istedi. Yoldan geçen vatandaş telefonuyla hemen itfaiye ekiplerini arayarak durumu bildirdi. Kısa sürede iş hanı önüne gelen itfaiye ekipleri, kanca demir makasıyla zinciri keserek kapıyı açtı. Kapının açılmasıyla beraber Avukat Ramazan Oral, oğlu Ege ve Hilal Boyacı dışarıya çıktı.

'MARKETÇİ KAPIYI KAPATMIŞ'

İş hanı altında bulunan market sahibinin kapıyı kapattığını ve içeride kaldıklarını ifade eden Avukat Ramazan Oral, "Biz içeride çalışıyorduk. Marketçi kapıyı kapatmış, bu esnada da biz içeride kaldık. İtfaiye çağırdık, onlar da kapıyı açtı ve dışarıya çıktık" dedi.

Son Güncelleme: 01.02.2021 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.